Tietoa aaretista

Lastenvaatteet Kirkkonummelta!

Aaretti -lastenvaatteiden toimitilat sijaitsevat Kirkkonummella. Jokaisen vaatteen suunnittelee ja valmistaa uniikkina käsityönä kahden lapsen äiti Hanne, jolle ekoilu ja kestovaipat tulivat tutuiksi kuopuksen vauva-aikana.

Pienten sarjojen ansiosta mallisto pysyy monipuolisena. Aaretti-merkin arvot kotimaisuus, ekologisuus ja laadukkuus näkyvät niin materiaalien hankinnoissa kuin tuotteiden valmistuksessakin. Eettisyys on tärkeä kivijalka pienyrittäjälle ja pidämme huolen, että kaikki valmistusmateriaali on peräisin Euroopan alueelta.

Hauskuus ja käytännöllisyys samassa vaatteessa loivat idean aaretti -lastenvaatteille. Kestovaippamitoitus housuissa tarkoittaa hieman korkeampaa vyötäröä ja väljempää mitoitusta pepulle. Silti joustavan resorivyötärön ansiosta housut sopivat myös ohuempaa vaippaa käyttävälle lapselle sekä myös jo vaipattomalle taaperolle.

Kankaiden esipesu 60 asteessa ennen leikkuuta ja ompelua takaa valmiin vaatteen pysyvän kutistumatta ja saumojen suorina pesuohjeen mukaisessa 40 asteen pesussa. Erilaiset yksityiskohdat mm. resorit ja käännettävät lahkeet vaatteissa lisäävät käyttöikää, samoin reilu mitoitus. Oikean koon valitset lapsen pituuden mukaan, kaksoiskoko todella sopii ilmoitetun pituisille lapsille. Iholle turvallinen ja miellyttävä, selkeä kiinnisilitetty kokomerkintä vaatteen sisäpuolella lisää käyttömukavuutta.

Mittataulukko

Näin valitset oikean koon:

Lapsen pituus 55-66cm, sopiva koko on 56/62cm

Lapsen pituus 67-78cm, sopiva koko on 68/74cm

Lapsen pituus 79-90cm, sopiva koko on 80/86cm

Lapsen pituus 91-102cm, sopiva koko on 92/98cm

Lapsen pituus 103-115cm, sopiva koko on 104/110cm

Tuotekuvissa esiintyvä lapsi on 96cm pitkä ja kuvausvaatteet kokoa 92/98cm.