Hip hei, aaretti on syntynyt!

Keskiviikko 21.6.2017 - Hanne


Aaretti -verkkokauppa on nyt avattu!
P6171396.JPG

Hei sinulle ja tervetuloa tutustumaan aarettiin, uuteen kotimaiseen lastenvaatemerkkiin.

Vaatteita myös kestovaippamitoituksella

Moni tuntuu tuskailevan kun kestovaippoja käyttävälle lapselle ei tahdo löytyä riittävän väljiä housuja valmiina, itsekin saman ongelman kanssa painin poikani kanssa. Yleensä tulee hankittua kokoa suurempi vaate, jotta vaippa varmasti mahtuu housun sisään. Liian suuri vaate kuitenkin lähes väistämättä tarkoittaa ylipitkiä lahkeita ja vyötärön kursimista puoleen, eikä vaate enää kovin mukavasti istu. Puhumattakaan kun lapsi opettelee vaipoista pois. Vaipan kanssa mahtuvat housut putoavat päältä kevyemmän varustuksen kanssa ja vaippaa kuitenkin tarvitaan päivän mittaan. Aaretti on ratkaisuni sinulle ja lapsellesi.

Aaretti on kotimainen ja ekologinen

Mallistoni perustana ovat lapsen mukavuus, materiaalien ekologisuus sekä vaatteen pitkä käyttöikä. Värit ja kuosit ovat raikkaita ja iloisia. Tuotteissa ei ole sisäpuolella pesulappuja ja pesunkestävä kokolappu on silitetty kiinni. Öko-Tex-standardi varmistaa ettei ihoa ärsyttäviä kemikaaleja löydy kankaista eikä kokolapusta. Esipesen kaikki käyttämäni kankaat ennen ompelua, joten viimeisetkin mahdolliset kemikaalit ovat poissa ennenkuin ne siirtyvät uudelle pienelle käyttäjälleen. Vaatteissa käyttämäni resori on kotimaiselta valmistajalta ja materiaalit ovat puuvilla-elastaani-trikoota. Koot ovat kaksoiskokoja ja voit huoletta valita koon lapsen nykyisen pituuden mukaan, nämä vaatteet tuntuvat kasvavan lapsen mukana!

Aaretti-vaatteet on helppo pukea

VäljyydeP6171416.jpgstä huolimatta housut ovat erinomaiset myös ohuemman vaipan kanssa ja sopivat mainiosti ilman vaippaakin. Trikoiset housut ja puserot ovat mukavia myös lapsen itse pukea, ilman ylimääräisiä neppareita ja nauhoja. Kuinka monen lapsi pysyy paikoillaan kun solmitaan vyötärön nauhat ja laitetaan nepparit kiinni ja käännetään lahkeet sopiviksi? Niinpä. Miten monelle mutkalle alle metrin mittainen mini-ihminen oikein vääntyy! Päädyin siis resorivyötäröisiin trikoomalleihin, jotka varmasti pysyvät käyttäjänsä päällä ilman turhaa säätämistä ja tuntuvat mukavalta lapsen touhutessa. Innoittajana ja tuotetestaajana toimii jo pikkuhiljaa vaipoista luopuva pieni poikaseni, joka esiintyy mielellään myös mallina.

Äiti aaretin takana

Aaretin kaikesta toiminnasta vastaan minä, 38-vuotias vaatetusteknikko ja kahden lapsen äiti Kirkkonummelta. Päätin alkuvuodesta 2017 ryhtyä yrittäjäksi ja perustaa verkkokaupan omalle mallistolleni. Aaretti -nimeen liittyy tarina omasta lapsuudestani, kun opettelin omaa nimeäni ja toinen nimeni vääntyi muotoon Aaretti. Kypsyttelin ideaa verkkokaupasta ja mallistosta vuoden verran hoitovapaalla ollessani, pohdin ja tein kokeiluversioita erilaisista housuista. Samalla tuli uudistettua molempien lasten vaatekaapin sisältö.

Toivottavasti viihdyt pienessä puodissani! Tästä pääset kauppaan aaretti.fi.

Iloisin kesäterveisin,

Hanne

ps. jos kiinnostuit kestovaipoista, mutta et tiedä mistä aloittaa, linkkaa tästä kestovaippayhdistyksen sivuille! Löydät tietoa materiaaleista ja kotimaisista valmistajista.

Avainsanat: aaretti, kestovaippa, lastenvaatteet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini